Kandıra Devlet Hastanesi Diş Hekimi Sündüs Selçuk Hakkında Görüşüm
Selam millet
Geçtiğimiz günlerde dişimde dayanılmaz bir ağrı başladı, malum Kandıra küçük yer, özel diş hekimine gitmek hem pahalı hem de randevu bulmak mesele... Devlet hastanesinden randevu alayım dedim ve Diş Hekimi Sündüs Selçuk’a denk geldim. İyi ki de denk gelmişim!
Sündüs Hanım gerçekten işini titizlikle yapan, hastasına karşı anlayışlı ve sabırlı bir doktor. Diş hekimi koltuğuna oturunca genelde insan bir gerilir ya, ama kendisi o kadar içten ve açıklayıcı ki, insanın tedirginliği azalıyor. Ne yapılacağını baştan anlatıyor, işlem sırasında da devamlı bilgilendiriyor.
Artıları:
Eksileri:
Genel olarak Sündüs Selçuk hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Diş çekimi, dolgu, muayene gibi konularda hem bilgili hem de hasta iletişimi kuvvetli biri. Kandıra gibi bir yerde böyle bir hekim bulunması bence büyük şans.
Siz gittiniz mi, memnun kaldınız mı? Deneyimlerinizi bekliyorum
Kandıra diş doktoru
Kandıra diş doktoru tavsiye
Kandıra devlet hastanesi diş doktorları
Kandıra devlet diş nasıl
Kandıra devlet hastanesinde diş yapılıyor mu?
Kandıra devlette hangi diş işlemleri yapılır?
Selam millet
Geçtiğimiz günlerde dişimde dayanılmaz bir ağrı başladı, malum Kandıra küçük yer, özel diş hekimine gitmek hem pahalı hem de randevu bulmak mesele... Devlet hastanesinden randevu alayım dedim ve Diş Hekimi Sündüs Selçuk’a denk geldim. İyi ki de denk gelmişim!
Sündüs Hanım gerçekten işini titizlikle yapan, hastasına karşı anlayışlı ve sabırlı bir doktor. Diş hekimi koltuğuna oturunca genelde insan bir gerilir ya, ama kendisi o kadar içten ve açıklayıcı ki, insanın tedirginliği azalıyor. Ne yapılacağını baştan anlatıyor, işlem sırasında da devamlı bilgilendiriyor.
Artıları:
- Eli gerçekten hafif, iğne yaparken bile zor anlıyorsunuz.
- Hastayı paniğe sokmadan, sakince yönlendiriyor.
- Tedavi sürecini basamak basamak anlatıyor, bilgilendiriyor.
- Hijyen kurallarına dikkat ediyor, ekipmanı da gayet temizdi.
- Hastalara da çok sabırlı yaklaşıyor (yanımda beklerken birkaç hastayı da gördüm).
Eksileri:
- Yoğunluk olabiliyor, özellikle okul dönemlerinde.
- Diş bölümü olduğu için işlemler bazen randevuluk değil, sıra beklemeli oluyor.
Genel olarak Sündüs Selçuk hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Diş çekimi, dolgu, muayene gibi konularda hem bilgili hem de hasta iletişimi kuvvetli biri. Kandıra gibi bir yerde böyle bir hekim bulunması bence büyük şans.
Siz gittiniz mi, memnun kaldınız mı? Deneyimlerinizi bekliyorum
Kandıra diş doktoru
Kandıra diş doktoru tavsiye
Kandıra devlet hastanesi diş doktorları
Kandıra devlet diş nasıl
Kandıra devlet hastanesinde diş yapılıyor mu?
Kandıra devlette hangi diş işlemleri yapılır?
Son düzenleme: