Kandıra Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Muhammet Şehmi Yılmaz Hakkında Görüşlerim
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Kandıra Devlet Hastanesi'nde dahiliye bölümüne muayene olmam gerekiyordu ve randevuyu Dr. Muhammet Şehmi Yılmaz’a aldım. Açıkçası ilk başta biraz önyargılıydım çünkü devlet hastanesinde hızlı geçiştiriliyor muyuz diye endişem vardı ama beklentimin üstünde bir deneyim yaşadım.
Doktor bey oldukça sakin, güler yüzlü ve hastayı dikkatlice dinleyen biri. Özellikle kan tahlillerime baktığında, sadece yüzeysel yorumlar yapmadı; geçmiş tetkiklerimle karşılaştırma yaptı, aile öyküsünü bile sordu. Yani klasik “ilaç yaz geç” tarzı bir doktor değil.
Artıları:
Hastayı gerçekten dinliyor.
Gerekli tetkikleri istiyor, geçiştirmiyor.
Açıklayıcı konuşuyor, neyin ne olduğunu sade bir dille anlatıyor.
Güler yüzlü ve saygılı.
Eksileri:
Muayene süresi yoğunluktan biraz kısa, ama bu doktorla değil sistemle ilgili.
Randevu bulmak bazen zor olabiliyor çünkü talep fazla.
Eğer Kandıra’da dahiliye doktoru arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Hem bilgili hem de insani yönü güçlü bir hekim. Özellikle kronik rahatsızlığı olanlar ya da uzun süredir teşhis konulamayan şikayetleri olanlar için faydalı olabilir.
Siz de gittiniz mi, nasıl bir deneyim yaşadınız? Yorumlarda paylaşın
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Kandıra Devlet Hastanesi'nde dahiliye bölümüne muayene olmam gerekiyordu ve randevuyu Dr. Muhammet Şehmi Yılmaz’a aldım. Açıkçası ilk başta biraz önyargılıydım çünkü devlet hastanesinde hızlı geçiştiriliyor muyuz diye endişem vardı ama beklentimin üstünde bir deneyim yaşadım.
Doktor bey oldukça sakin, güler yüzlü ve hastayı dikkatlice dinleyen biri. Özellikle kan tahlillerime baktığında, sadece yüzeysel yorumlar yapmadı; geçmiş tetkiklerimle karşılaştırma yaptı, aile öyküsünü bile sordu. Yani klasik “ilaç yaz geç” tarzı bir doktor değil.
Artıları:
Hastayı gerçekten dinliyor.
Gerekli tetkikleri istiyor, geçiştirmiyor.
Açıklayıcı konuşuyor, neyin ne olduğunu sade bir dille anlatıyor.
Güler yüzlü ve saygılı.
Eksileri:
Muayene süresi yoğunluktan biraz kısa, ama bu doktorla değil sistemle ilgili.
Randevu bulmak bazen zor olabiliyor çünkü talep fazla.
Eğer Kandıra’da dahiliye doktoru arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Hem bilgili hem de insani yönü güçlü bir hekim. Özellikle kronik rahatsızlığı olanlar ya da uzun süredir teşhis konulamayan şikayetleri olanlar için faydalı olabilir.
Siz de gittiniz mi, nasıl bir deneyim yaşadınız? Yorumlarda paylaşın