Egea silecek tavsiyesi

KamuJET

Kamu Personeli
Yönetici
Egea Silecek Tavsiyesi – Deneyim Paylaşımı ve Uygun Fiyatlı Çözüm!

Selam dostlar,
Aracım 2021 model Egea Cross ve bu ara silecekler artık camı değil resmen havayı siliyordu 😅 Yağmurda önümü göremeyince dedim ki "yeter artık, yeni silecek alayım."

İnternette biraz gezindim, forumlarda okudum, en çok önerilenlerden birkaçını denedim. Şimdi kendi tecrübemi kısaca sizle paylaşayım.

✅ Tavsiye Ettiğim Silecek Modelleri

1. Bosch Aerotwin
Kalitesinden şaşmıyor. Sessiz çalışıyor, iz bırakmıyor. Özellikle uzun yola çıkıyorsan net tercih. Ama fiyat biraz tuzlu.

2. Valeo Silencio
Orijinale yakın bir performansı var. Egea ile uyumu güzel. Camı çok güzel sıyırıyor. Fiyat/performans olarak gayet mantıklı.

3. Oto Aksesuarcılarda Satılan No-Name Fitiller
Beklentiyi düşük tutarsan işini görür. Ama uzun ömür bekleme.

Montaj Kolay mı?

Gayet basit. Egea'nın silecek kolu U-type. Çoğu silecek zaten buna uygun geliyor. 2 dakikada tak çıkar yapabiliyorsun. Yalnız, takarken dikkat et, camı çatlatma 😄

💡 Ekstra Tavsiye – Sürekli Silecek Almak Zorunda Değilsiniz!

Bak dostum, silecek takımını komple değiştirmek yerine sadece silecek lastik fitillerini değiştirerek çok daha ucuza bu işi çözebilirsin. Özellikle Bosch ve Valeo gibi kaliteli markaların gövdeleri sağlam, bozulmuyor. Yani fitili değiştir, mis gibi tertemiz silmeye devam et.

Fitil metre işi satılıyor, piyasada 60-80 TL civarı metre fiyatı var. Bir metreden 2 silecek çıkar. Hem çevreye fayda, hem cebe fayda 😎

Etiketler:

#EgeaSilecekTavsiyesi
#FiatEgeaSilecek
#EgeaSilecekDeğişimi
#BoschAerotwinEgea
#ValeoSilecekEgea
#SilecekFitiliDeğişimi
#UygunFiyatSilecek
#EgeaYağmurdaGörüş
#EgeaBakımTavsiyesi

Geri